Het verleden stroomt in het heden met Leven met Water

Leven met Water

Het verleden stroomt in het heden met Leven met Water

Leven met Water was een kennisimpulsprogramma dat meewerkte aan het anders omgaan met water. Het programma liep van 2004 – 2010 waarbij insandouts nauw betrokken was bij de ontwikkeling van alle communicatie-uitingen. Zo werd insandouts in eerste instantie verzocht de huisstijl te verzorgen met implementatie van o.a. sjablonen, vlaggen etc. Daarnaast werden de middelen ontwikkeld zoals brochures, magazine, uitnodigingen, rapporten en emailnieuwsbrieven.

Kennisconferentie

Voor de kennisconferentie die in 2010 plaatsvond op de SS Rotterdam als afsluiting van het programma werden ontwerpen gemaakt voor de vooraankondiging, uitnodiging, programmaboekje, eindboek en een bijzonder memoryspel (als goodie en digitale versie).

Het eindboek

insandouts bedacht het concept en de vormgeving, voor deze uitgave ter afronding van het onderzoekprogramma werd nauw samengewerkt met de tekstschrijver en fotograaf. De gedrukte uitgave bestond uit halve pagina’s op ongestreken en hele pagina’s op gestreken papier waarbij de hoofdstukken werden afgewisseld met calco’s, het geheel werd volgens de Japanse bindwijze afgewerkt.

Opdrachtgever

Leven met Water

Categorie

Print

Share