Huisstijl

A&O fonds Gemeenten

Huisstijl

Diverse items: correspondentielijn, offertemap, productsheets, notitieboekjes en diverse publicaties waaronder het beleidsplan ‘Jij en je gemeente wendbaar en vitaal!’.

Opdrachtgever

A&O fonds Gemeenten

Het A&O fonds Gemeenten werkt al jaren samen met Nicolette en Coos  (insandouts). Nicolette en Coos zijn creatieve denkers en doeners die niet voor je werken maar met je gaan samenwerken.

Ik (en mijn communicatie collega’s) waarderen het kritisch meedenken, de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding maar ook de afspraak = afspraak mentaliteit.

De vragen en het communicatie-vak zijn continu in beweging. Vanaf 2018 hebben we een nieuwe huisstijl. Dat is geen probleem gebleken voor insandouts. Zij hebben hierbij meegedacht en meebewogen zodat onze missie (het ondersteunen van wendbare en vitale medewerkers en gemeenten zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving) verder gebracht wordt. Zij werken net zo makkelijk aan digitale publicaties als aan de papieren publicaties. Het zijn echte enthousiaste verderbrengers.

Karin Sleeking, directeur A&O fonds Gemeenten

 

Categorie

Print en online

Share