Over ons

Designspecialisten, kritische denkers, communicatie gericht, doeltreffend, oog voor detail, passie voor beeld, gevoel voor kleur, drukwerkspecialisten digitaal en conventioneel, on en offline creatie, maar vooral passie en gevoel voor de wensen en doelstellingen van onze relaties.

 

“Bij insandouts ben je verzekerd van kwalitatief goed werk. Bij afwijkende formaten, speciaal papier of (raam)stickers, wordt altijd erg goed meegedacht en mooie oplossingen geregeld. Hun kennis van zaken en de nauwe betrokkenheid bij onze organisatie, zorgen ervoor dat we graag samenwerken met insandouts.”

Judith Hagendijk
Communicatieadviseur Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)

 

“In 2013 heb ik Nicolette leren kennen. Sindsdien heb ik met regelmaat met insandouts samengewerkt. Nicolette voelt perfect aan wat ik qua vormgeving voor ogen heb, vult aan waar ze mogelijkheden ziet en durft kritisch te zijn. Ook als iets ‘gisteren’ af moet zijn, staat ze voor je klaar. Menig ‘spoedje’ heeft ze voor mij opgepakt en tot goed resultaat weten te brengen. Als het op drukwerk aankomt, wordt er snel geschakeld, ontzorgd en – ook niet onbelangrijk – op tijd geleverd. Kortom, of het nu vormgeving is of drukwerk, insandouts is daarin een zeer fijne partij om mee samen te werken.”

Robert Berk
Woordvoerder Provincie Zuid-Holland